Juve ulaže u budućnost: Ništa ne prepuštaju slučaju - Otkupljuju klauzulu sjajnog Urugvajca

Ove godine se ništa ne prepušta slučaju kao ranije - Juventus otkupljuje klauzulu za odličnog Urugvajca!


Juventus je rešio da ništa ne prepusti slučaju i da otkupi jednu klauzulu koja stoji u ugovoru sjajnog urugvajca.
Kada je Urugvajac Rodrigo Bentancur stigao u Juventus iz Boke Juniors za 9.5 miliona evra, potvrđeno je i da je velikan iz Argentine imao pravo i na 50% od naredne prodaje koja bi se eventualno desila.



Ipak, Juventus želi sada da otkupi tu klauzulu za ovog mladića, pa su sada u novim pregovorima sa Bokom Juniors. Novac se u tekstovima italijanskih medija ne uopšte spominje pa ostaje pitanje koliko će platiti.

Ali je definitivno da Boka neće prihvatiti vrijednost koja je manja od 5 miliona evra jer bi u slučaju eventualne prodaje ovog momka mogli da zarade prilično visoku sumu, istu koju će zaraditi i Juventus.



Rodrigo Bentancur je predstavljen kao neko ko bi mogao da uskoro bude nova budućnost Juventusa, tako se sa njim i radi u tom klubu, pa nema sumnje da i u Boki vide profit od svega toga i žele se što bolje okoristiti.

Juventus je ove godine imao poprilično velike troškove u smislu pojačanja, čemu je najveći teret bio Ronaldov istorijski transfer koji iznenadio mnoge. Ostaje pitanje kako će reagovati UEFAina komisija za financijski fairplay na sve ove troškove...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.