Juve na putu promjena: Stiže novi kapiten - Navijači oduševljeni, Ronaldo iznerviran

Juventus na putu promjena, stiže novi kapiten - Navijači oduševljeni, glavna zvijezda Torinskog velikana vidno nezadovoljna!


Juventus će danas u neuobičajenim prilikama ugostiti Đenovu. Jasno, očekuje se nova pobjeda perfektnog šampiona.
Allegri je već poručio igračima da neće tolerisati opuštanje i razmišljanje o Mancheester Unitedu. Naime, neće sigurno upisati bodove pre meča protiv Ligurijana koji su promijenili trenera i pored solidnog starta, Balardinija je zamenio povratnik Jurić.



Oči su usmjerene ka Piateku, poljskoj senzaciji, pominje se i njegov dolazak u Juventus, ali to je malo vjerovatno, pogotovo što je napad prepun zvijezda. Jedna od tih bi danas mogla da dobije i posebnu čast, navijači priželjkuju da traku ponese heroj tribina, Mario Mandžukić.

Hrvata obožavaju u Torinu, prije svega zbog borbenosti i žrtve na svakom meču i u odsustvu Chielinia on bi danas mogao da bude vođa tima. Pažljivo će se pratiti i Ronaldo, odmarao je tokom pauze, ali i vrijedno trenirao u Kontinasi još od prošlog četvrtka, uvijek je motivisan za golove, sada kažu i ljut zbog svega što mu se dešava sa slučajem navodnog silovanja.



Na južnoj tribini koja je suspendovana zbog rasističkih povika na meču protiv Napolija biće klinci iz fudbalskih škola, pa se očekuje lijepa atmosfera. Mnogi nisu imali priliku da vide Ronalda uživo, pa će to biti doživljav. Dybala i Costa koji je izdržao suspenziju će biti na klupi, Kedira je povrijeđen, Alegri će odmarati i Cana, Kjelinija, Barzaljija.

A počinje Bernadeski koji je pokazao da je na putu da postane strašan igrač. "Znamo kakav je Juventus, znamo koliko su jaki, ali idemo da se borimo, pa šta bude", kaže Darko Lazović pred najlakše gostovanje. A opet, nema unaprijed ubilježenih pobjeda u fudbalu... Meč počinje u 18 časova, kako bi Juve imao što više vremena da se odmori pred meč na "Teatru snova" u utorak.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.