Lopetegui potpuno razočarao: Real bez izlaza - Zamjena za španca na vratima

Real čvrst: Stiglo novo ime mogućeg nasljednika Lopetegiuja - Da li će on napustiti trenutni posao zarad Real Madrida? 


Real Madrid se itekako muči, Florentino Perez rijetko oprašta loše rezultate, a Lopetegui je možda i potrošio sve kredite.
On govori da ima potpuno podršku kluba, ali ostali ne misle tako, pa mu već traže nasljednika. Najviše se pominje Antonio Conte kao mogući naslednik, ali sada se pojavilo i novo ime, Roberto Martinez.



Bivši trener Swanseaja, Wigana i Evertona je po mnogima veliki kandidat za klupu kraljevskog tima. On je trenutno trener reprezentacije Belgije, a na toj poziciji je od 2016. godine a sa Thierryjem Henryjem je osvojio Bronzu sa Belgijom.

On je sa Wiganom osvojio FA kup i to tako što su u onom istorijskog finalu pobijedili Manchester City, tim prepun nevjerovatnih superzvijezda. Dok je bio u Evertonu, uspeo je da odvede "Karamele" do 5. mjesta.



Pa čak i da bude ispred Manchester Uniteda i Tottenhama na tabeli. Kada je u pitanju reprezentacija Belgije, uspio je da osvoji 3. mesto na ovogodišnjem Mundijalu u Rusiji što je za Belgiju istorijski uspjeh.

Jasno je da kada bi uslijedio poziv prvog čovjeka Real Madrida - Florentina Pereza, da bi Roberto Martinez to teško odbio, a nakon današnjeg poraza Reala na domaćem terenu od Levante, taj poziv nikad nije izvjesniji.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.