Stara Dama će za Vlahovića izgleda biti samo odskočna daska: Srbina želi čak 5 velikana van Apenina

Dušan Vlahović je zablistao u dresu Fiorentine i te sjajne partije su mu donijele transfer na Allianz stadion, ali izgleda da će mu Juventus biti samo odskočna daska u karijeri.


Teška kriza je pogodila Staru Damu, a iz nje bi se moglo izroditi to da budu primorani prodati reprezentativca Srbije koji je trebao predstavljati budućnost velikana iz Torina.

Do prije samo nekoliko mjeseci na Allianz stadionu su se sve nade polagale u Srbina oko koga je planirano da se gradi tim, ali odlaskom Andrea Agnellija, Pavel Nedveda i još nekoliko ljudi iz kluba stvari su se potpuno promijenile.



Ugledni italijanski listovi navode da bi nova uprava mogla biti primorana da proda zvijezdu, a u red je odmah stalo čak 5 velikana van Apeninskog polustrva. Najzainteresovaniji za njegovo dovođenje jeste londonski Arsenal.

Mikel Arteta silno želi Srbina u svom timu kako bi ga upario sa Gabriel Jesusom jer smatra da je to dobitna kombinacija da se osvoji Premier liga i napravi ozbiljan rezultat u Europskim takmičenjima. Drugi velikan koji želi Srbina jeste Manchester United jer na Old Traffordu treba neko ko će zamijeniti Cristiano Ronalda koji je napustio klub.



Uprava Uniteda je i ranije bila zainteresovana za rasnog golgetera, ali ipak on se odlučio za Juventus ni sluteći kakva će ga kriza u klubu zadesiti. Preostala 3 velikana koja pomno prate razvoj situacije oko Srbina jesu PSG, Bayern i Chelsea. I Christophe Galtier i Julian Nagelsmann, ali i Graham Potter veoma cijene profil napadača kakav je Vlahović i svi bi ga rado voljeli vidjeti u svojim redovima. 

 Biće veoma zanimljivo ispratiti cijelu sutuaciju i to gdje će Srbin na kraju svoju karijeru nastaviti, ali i to da li će ga nova uprava prodati.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.