PSG ili Real: Jedana od najvećih transfer saga dobija svoj epilog - Mbappe najavio datum odluke

Jedna transfer saga je konačno dobila svoj epilog, Erling Haaland u Manchester Cityju, a sada je red na drugu.


Sudbina Kylian Mbappea je još nepoznata i svi jedva čekaju da se i ona završi, a za sada su u igri samo dvije opcije, ostanak u Parizu ili odlazak u Real iz Madrida. 

23-godišnji Francuz je sada već davne 2018. godine iz Monaca prešao u PSG za cifru od 145 miliona eura. Sada 4 godine kasnije Francuz je veoma blizu toga da napusti Park Prinčeva i to potpuno besplatno, ali uprava Parižana će se do samoga kraja boriti kako bi ga zadržali još i potpisali novi ugovor sa njim. Prema navodima uglednih svijetskih medija, transfer sagi se bliži kraj i poznat je datum konačne objave o budućnosti jednog od najboljih igrača na svijetu.



Mbappe će objaviti svoju odluku o budućnosti prije nego što se pridruži reprezentaciji u junu, navode isti izvori. Treba još napomenut i to da ga mnogi vide u Real Madridu i da će kao slobodan igrač postati nova zvijezda Carla Ancelottija. Ipak, za sada o njegovoj sudbini samo zna on i na nama je da sačekamo i vidimo za koju destinaciju se odlučio jedan od najboljih igrača današnjice. 

Zvijezda PSG je u nekoliko navrata izjavio da mu je san zaigrati za velikana iz Madrida, ali danas se sve vrti oko novca i pravo je pitanje kakva će konačna odluka biti Mbappea.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.