Bale u Tottenhamu je neki novi Bale: Mourinho dobio odmah ono što Zidane nije mogao godinama

Kao što znamo Bale se ove sezone vratio na velika vrata, tamo gdje je pokazao šta zna i šta umije, u London tačnije u Tottenham. 


Kod Zidana prošle sezone nije dobijao šansu i što je dobijao bilo je na kašikicu, što svakako nije Bale-u odgovaralo, sjedio je na klupi na tribinama. 

To za njega nije predstavljalo problem jer je svakako bio plaćen i to pozamašno plaćen iako nije igrao. Ovo ljeto se vratio u London kao pozajmljen igrač, stigao je povređen a sada je 100% spreman i može se posvetiti treningu. 



Reprezentativna pauza mu je dobro došla da se koliko toliko spremi i da opet pokaže šta zna. Ali izgleda da za ulazak u formu i o njegovoj fizičkoj spremi neće puno trebati da se povrati, jer treneri imaju samo riječi hvale.

Ono što pokazuje i koliko se zalaže na treninzima daje primjer mlađim igračima kako se odnosi prema klubu. Po svemu viđenom biće na raspolaganju treneru Mourinhu već u sledećem kolu protiv West Ham-a. Bale je iz Tottenhama 2013. godine prešao u Real za vrtoglavih 101 milion eura tada jednom od najvećih transfera " Kraljevskog kluba ".

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.