Cavani konačno progovorio o sukobu sa Neymarom - Da, imali smo nesuglasica, Da, razmišljamo drugačije

Cavani je otišao iz PSG-a i konačno progovorio o sukobu sa Neymarom


Edinson Cavani nedavno je potpisao ugovor sa Manchester Unitedom, a za inostrane medije govorio je o svom odnosu sa nekadašnjim saigračem iz PSG-a, Neymarom. 

Sukob Cavanija i Neymara na utakmici PSG-a i Lyona, punio je naslovnice francuskih medija, a o tome šta se zapravo desilo govorio je urugvajski napadač. "Ney je dobar dječak. Jedini put kad sam imao sukoba s Neymarom bilo je na utakmici sa Lyonom. 



Svi se sjećaju te utakmie. Posvađali smo se, čak je i u svlačionici bila rasprava. Inače, sve što se govori o našim neslaganjima nije istina. Da, mi smo vrlo različiti", rekao je Cavani. Kao što sam uvijek govorio, ne morate biti prijatelji ili braća u timu. 

Po mom mišljenju, u timu je važno biti prijatelj na terenu, zaštititi se, trčati jedni za druge. Ali ne biste trebali biti prijatelji sa svima u svlačionici nakon meča, provoditi vrijeme na ručkovima i večerama. 



Da, imali smo nesuglasica. Da, razmišljamo drugačije, ali to nije razlog da nemamo dobre odnose", dodao je Cavani i tako stavio stavio tačku na brojne špekulacije

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.