Otkriveni planovi Ten Haga za sledeću sezonu: Holanđanin vjeruje u tim, ali posebno izdvaja 3 zvijezde

Manchester United je napokon pronašao novog, stalnog, trenera koji će sjediti na Old Traffordu sledeće sezone i koji će pokušati klub vratiti na pravi put.


Brojna imena su se pominjala kao nasljednici Ralf Rangnicka, a na klupu će sjesti trener Ajaxa Erik Ten Hag.

Holanđanin je prethodnih godina radio sjajan posao sa Ajaxom i svi vjeruju da to može nastaviti i u Manchester Unitedu. Neće biti ni malo lagan zadatak, ali svi vjeruju da je on sposoban za to. Prema navodima pojedinih medija, Ten Hag će nešto ranije doći na Old Trafford i ranije krenui sa pripremama jer nije zadovoljan fizičkim stanjem igrača.



Pominje se velika rekonstrukcija na Old Trafford, a prema istim izvorima Ten Hag vjeruje u svoj tim i otkriveni su planovi za sledeću sezonu. Holanđanin vjeruje u sve igrače, ali prema istom izvoru izdvaja 3 zvijezde oko kojih planira graditi tim. Svi su mislili da neće biti mjesta za Cristiano Ronalda, ali Ten Hag čvrsto vjeruje u Portugalca i ima ga u planovima za sledeću 2022/23 sezonu.

Pored Ronalda, još jedna zvijezda koja je u planovima Ten Haga jeste Digo Dalot. Novi trener vjeruje u njegove kvalitete i njegovu svestranost, jer se odlično snalazi i u odbrani i u napadu. Ono što je zanimljivo jeste da Ten Hag vjeruje u još jednog Portugalca. Naravno riječ je o Bruni Fernandesu koga je Holanđanin svrstao kao treću zvijezdu u koga ima posebno povjerenje pred novu sezonu.



Biće veoma zanimljivo viditi kako će novi trener posložiti kockice i koga će dovesti od novih igrača na Old Trafford. Pominju se brojna imena, ali pravo je pitanje ko će htjeti doći u velikana poput Uniteda koji će sledeće sezone igrati Europa ligu. Pred Ten Hagom je jedan od najtežih poslova na planeti u ovom trenutku i nama ostaje da vidimo da li će moći izdržati pritisak Old Trafforda. 

Svi vjeruju u novog trenera, a na njemu je sada da pokaže koliko zaista vrijedi i da iskoristi pruženu šansu na najbolji mogući način.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.