PSG se ne šali: Poslije Hakimija stiže još jedan bek iz Serije A sa kojim će Parižani biti nezaustavljivi

PSG je klub kojem izgleda ova finansijska kriza uopšte nije poremetila neke planove pa tako su najaktivniji na transfer tržištu.


Sastav kakav je Mauricio Pochettino krenuo da pravi sledeće sezone bi mogao napasti sve trofeje i lagano se prošetati do njih. 

Gianluigi Donnarumma, Danilo Pereira, Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi i Sergio Ramos su igrači koji su trenutno stigli u klub, a na tome uprava ne namjerava stati. I sa ovim igračima klub iz glavnog grada Francuske ima velike ambicije za narednu takmičarsku godinu.



Sledeće pojačanje koje je zamislio trener PSG-a jeste igrač Milana. 23-godišnji lijevi bek, Theo Hernandez, igrač koji je velika želja Pochettina koji smatra sa njim na lijevom i Hakimijem na desnom beku imali sigurno najbolji bekovski tandem na paneti u ovome trenutku.

Navodno je uprava poslala prvu ponudu tešku 40 miliona eura, ali uprava Rossonera na čelu sa Maldinijem je to bez puno razmišljanja odbila. PSG je takva ekipa da tako lako ne odustaje pa je već spremila ponudu tešku čak 60 miliona, ista cijena koja je plaćena za 22-godišnjeg Marokanca.



Prema navodima italijanskih medija, uprava Milana će navodno i tu ponudu odbiti jer oni očekuju za svog beka dobiju najmanje 80 miliona eura. Theo je navodno spreman napustiti Milan i pridružiti se projektu PSG-a, klubu koji sigurno ima veće ambicije u ovom trenutku od slavnog Milana. Gotvo je sigurno da će šeik i za Hernandeza naći novac i da će stići na Park Pirnčeva ovo ljeto.

Hernandez je u Milan stigao 2019. godine iz Real Madrida za oko 21 milion eura i pokazao se kao pun pogodak za tim koji sa klupe predvodi Stefano Pioli. 

Sjajni Francuz je minule sezone postigao 8 golova i dodao isto toliko asistencija na 45 utakmica koliko je odigrao u svim takmičenjima za Milan.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.