Napoli gubi trku za potpis beka: Inter bliži igraču koga je Tuchel već otpisao za sledeću sezonu

Thomas Tuchel je osvojio Ligu prvaka i u Premier ligi zauzeo četvrto mjesto što se može reći sigurno da je sezona bila uspješna.


Pored tog uspijeha Tuchel želi još bolji tim za sledeću sezonu, a već je odredio nekoliko igrača koji već mogu da pakuju kofere i traže sebi drugi klub.

Prvi kome je otvorio vrata kluba jeste Emerson koji je slobodan u traženju sebi novog kluba. Izgleda da mu ponude neće nedostajati, jer prema navodima Gazzetta dello Sport za njegove usluge su zainteresovana dva italijanska velikana Napoliju i Interu.



Prema istom izvoru izgleda da je Inter bliži i da je spreman platiti cifru koju Chelsea traži, a to je 20 miliona eura. Međutim, Inter je spreman kockati se sa potpisom Emersona, jer njemu ugovor ističe sledeće ljeto i mogli bi ga dovesti kao slobodnog igrača onda. 

Zato je Tuchel spreman da se odrekne sjajnog beka da ne bi sledeće sezone on klub napustio bez obeštećenja. Inter je u velikim finansijskim problemima i sigurno će neka velika zvijezda napustiti klub da se rastereti budžet, zato je Inter krenuo u formiranje novog tima za sledeću sezonu.



Emerson je ove sezone odigrao samo 2 utakmice u Premier ligi, što dovoljno govori koliko je imao Tuchel povjerenja u njega i nije ni čudo što je prvi na transfer listi. Napoli je takođe veoma zainteresovan, ali ima veoma male šanse protiv šampiona Italije. 

Inter je navodno spreman tek poslije Europskog prvenstva da pošalje konkretnu ponudu za Italijna.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.