Pioli pronašao pojačanje u Bundesligi: Milan zainteresovan za sjajnog hrvatskog reprezentativca

Milan se ove sezone bori za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, i neće im to ni malo biti lako do kraja sezone.


Pioli i njegova ekipa će se grčevito boriti da se nađe među prve četiri ekipe i obezbjedi plasaman u Ligu prvaka.

I dok vode veliku borbu na tereneu, Milan vodi borbe i sa eventualnim pojačanjima za sledeću sezonu. Milan se već ove sezone dovodio u vezu sa trensferima Nikle Vlašića, Dominika Livakovića, Martina Erlića, a sada je u igru ušao još jedan Hrvat. 



Talijanski mediji javljaju da je u pitanju Josip Brekalo. Hrvatski reprezentativac koji trenutno nastupa u Bundesligi za Wolfsburg se i ranije spominjao kao velika želja Milana dok je sportski direktor bio Zvonimir Boban.

Ali od kako je on napustio Rossonere i ta priča je utihnula oko Brekala. Međutim, sada je opet postala aktuelna i sve više se priča o mogućem transferu. Navodno, Milan će se na ljeto riješiti Samu Castilleja koji je sigurno jedan od najlošijih igrača ove sezone, a ni Alexis Saelemaekers nije ništa posebno pokazao.



Pioli forsira formaciju sa dvojicom krilnih napadača i zbog je opet 22-godišnji Brekalo aktuelan da se dovede na Giuseppe Meazzu. Brekalo je ove sezone standardan u Wolfsburgu za koji je do sada upisao 4 gola i asistenciju na 31 utakmici u Bundesligi. 

U posljednje vrijeme se nešto dešava na relaciji između njega i kluba, a Brekalo je rekao da će na kraju sezone odlučiti gdje će nastaviti karijeru. 

Milan bi tako mogao iskoristiti trenutnu situaciju i dovesti mladog hrvatskog reprezentativca.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.