Raiola upozorava Dortmund: Ukoliko ne puste Haalanda ovo ljeto, serviraće im najtežu osvetu

Ovo ljeto se najviše priča o tome gdje će svoju karijeru nastaviti jedan od najboljih napadača planete Erling Haaland. 


Mino Raiola je do sada obavio razgovore sa evropskim velikanima koji su zainteresovani za usluge Norvežanina. 

Čelnici Dortmunda ne žele da prodaju svog najboljeg igrača na kraju sezone, iako je i sam Haaland odlučan da napusti klub i napravi novi iskorak u svojoj karijeru. Narednog ljeta Haaland če imati aktivnu otkupnu klauzulu između 80 i 100 miliona eura.



Dortmund je poručio Raioli da tek tada može pustiti svog igrača iako su i oni svjesni da ovo ljeto mogu da zarade više novca od njegove prodaje. Navodno, uprava kluba sa Signal Iduna Parka je ljuta na Raiolu jer je on bez njihovog znanja obavio razgovore sa zainteresovanim velikanima i zbog toga su poručili da od transfera ovog ljeta neće biti ništa. 

Međutim, poznato je da Raiola ne odustaje tako lako, te da se uvijek osveti ukoliko ne ide kako je on planirao. Njemački mediji su saopštili da je Raiola poručio upravi Dortmunda da im je pametnije da Haalanda puste ovo ljeto, nego da čekaju sledeće jer je on već sprema osvetu. 



Navodno, ta osveta je da će Haalanda onda prodati najvećem rivalu Bayernu, ukoliko ga ne puste na kraju ove sezone. Ne bi bilo prvi put da neki igrač Dortmunda završi u Bayernu jer su prethodnih godina to uradili Robert Lewandowski, Mats Hzmmels i Mario Gotze što se navijačima uopšte nije dopalo. 

Dortmund treba znati da se Raioli ne treba zamjeriti, jer u skoro svim prijašnjim slučajevima on je izlazio kao pobjedik. 

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.