Klopp se priključio Unitedu, Juveu i PSG-u: Bio je razočarenje i bahati klinac - Danas ga svi žele

Očekuje se da u predstojećem ljetnom prelaznom roku vidimo neke od senzacionalnih transfera, velikani će se najviše otimati oko Haalanda i Mbappea. 


U moru slobodnih igrača koji će postati na ljeto, i onih finansijskih pristupačnih, u prvi plan iskače zvijezda Barcelone. 

Od velikog razočarenja kada je došao na Nou Camp do igrača za koga se otimaju Liverpool, United, Juve i PSG. Bahati klinac kako su ga prozvali španski novinari, Ousmane Dembele potvrđuje da je to bila samo prolazna faza navikavanja. 



Njegov talent nikad nije bio doveden u pitanje, ali povrede su ga spriječile da pokaže šta zna. Sada kada su povrede iza njega, napokon je počeo pokazivati sav svoj talent na terenu i postao je dio planova Ronalda Koeman-a. 

Prema Mundo Deportivu najzainteresovani za usluge Dembele-a su Uunited i Juventus, a iz prikrajka svoju šansu čekaju Klop i Pochettino. Njegova tržišna cijena prema Transfermarkt-u iznosi 50 miliona eura. 

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.