Lukav plan Barce: Sprema se velika trampa - Pjanić i Firp za napadača od 111 miliona

Spremni su da ponude Pjanića i Firpa za napadača od 111 miliona 


Nije bh. veznjak u milosti Ronalda Koemana. Većinom je šansu za igru čeka sa klupe, ali s obzirom na to da je poprilično razočarao u nastupima, već se spominje njegov odlazak iz katalonskog kluba. 

Nije bh. veznjak u milosti Ronalda Koemana. Većinom je šansu za igru čeka sa klupe, ali s obzirom na to da je poprilično razočarao u nastupima, već se spominje njegov odlazak iz katalonskog kluba. Calciomercato tvrdi da će Barcelona pokušati da iskoristi Pjanića u novoj razmjeni koju planiraju. Spremni su ponuditi bh. veznjaka i Juniora Firpa u zamjenu za Lautara Martineza. Barcelonina velika želja je dovođenje argentinskog napadača. 

Unazad nekoliko sezona se povezivao sa katalonskim klubom, ali zbog financijskih problema ovaj transfer se nije mogao izvesti. Nema teoretske šanse da Barca može isplatiti odšetu od 111 miliona eura.Zbog toga žele ponuditi Pjanića i Firpa u zamjenu i pokušat će na taj način odobrovoljiti Inter da im prepusti sjajnog napadača. Podsjetimo, Pjanić je u Barcelonu došao upravo u razmjeni. Katalonski tim ga je preuzeo od Juventusa u zamjenu za Arthura i 10 miliona eura. Pjanić je ove sezone nastupio 25 puta za Barcelonu i za sada je bez učinka.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.