Stadion i slabi rezultati uzimaju danak Tottenhamu - Prva zvijezda tima može lako na izlazna vrata

Novi stadion i slabi rezultati uzimaju danak - Prva zvijezda tima bi mogla na doboš


Harry Kane jedan je od najboljih napadača Premiershipa i svakako najvrijedniji eksponat u izlogu Tottenham Hotspursa. Kane je trenutno na polovici svog šestogodišnjeg ugovora sa svojim klubom koji je opet počeo razmišljati o njegovoj prodaji. 

Sjajni napadač će ovog ljeta ponovno osluhnuti dah tržišta ako se Spursi ne kvalificiraju za Ligu prvaka. U ovoj sezoni je zabio već 21 gol u svim natjecanjima, a Jose Mourinho očajnički želi zadržati ga jer je najvažniji za planove Portugalca da klub pretvori u legitimnog kandidata za naslov prvaka. 



Međutim, ako Spursi ne uspiju završiti među najbolja četiri ili osvojiti Europsku ligu, Tottenham se suočava s drugom uzastopnom sezonom izvan Lige prvaka u trenutku kada su njihove financije pogodile veliki udarac. Naime, troškovi izgradnje novog stadiona su navodno dosegli već vrtoglavih milijardu funti.  

Stoga će Spursi gledati da unovče Kanea, no cijena koju je londonski klub izvisio za ovog sjajnog napadača odbit će mnoge klubove, u prvom redu Manchester United koji navodno stoji u prvom redu za kupovinu Kanea. 



Tottenham bi svog najboljeg igrača pustio za vrtoglavih 150 miliona funti a pravo je pitanje hoće li ko pristati na uvjete koje traže Spursi i da li danas u vremenima kada je malo koga zaobišla financijska kriza, osim PSG-a neko može platiti ovoliki novac za jednog nogometaša?

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.