Italijanski mediji: Raiola se sprema na veliki transfer, 50 miliona od PSG-a za zvijezdu Serije A

Jedan od najboljih agenata planete ponovo se sprema na jedan posao u svom stilu i ovaj put kako javljaju italijanski mediji želi da se dobro naplati ekipi PSG-a.


Mino Rajola, jedan od najkontroverznijih agenata u svetu fudbala opet je izazvao veliku buru u Italiji obzirom da je sada spreman da iz Intera izvuče veliku zvijezdu.

Naime, kako prenosi „interlive.it“, Rajola pokušava da proda Stefana de Fraja Pari Sen-Žermenu za 50.000.000 evra. Nekadašnji igrač Lacija, igra odlično ove sezone. Ugovor mu ističe tek 2023. godine, ali Rajola smatra da njegov klijent zaslužuje više novca na godišnjem nivou, pa će pokušati da iskoristi finansijske probleme u koje je upao Inter kako bi ostvario svoje planove. 



Trener „svetaca“ Poketino oduševljen je kvalitetima koje poseduje holandski reprezentativac i ne bi imao ništa protiv ovog transfera ukoliko njegov agent uspije da završi ovaj dogovor, što je za Raiolu sigurno samo izazov više.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.