Da li je došao taj trenutak - Agent Garetha Balea možda i najavio veliki potez koji nas očekuje

Igrač koji je jedno vrijeme harao Europom danas je neprepoznatljiv i čini se kako neće uspijeti da povrati ni blizu nekadašnji sjaj.


Agent ponaboljeg velškog nogometaša svih vremena, Garetha Balea, izjavio je nešto što će sigurno puniti naslovnice stranih medija i dovesti do brojnih spekulacija i pisanja.

Naime, prema njegovim riječima, Gareth Bale uskoro bi mogao objesiti kopačke o klin. "Gareth je na kraju svoje karijere", rekao je igračev agent, a njegovu izjavu prenio je eminentni španjolski medij El Chiringuito. 



Ove sezone, Velšanin je u svim natjecanjima skupio 16 nastupa i četiri pogotka, po jedan u svakom od najtecanja u kojima je nastupio. Nakon nekoliko godina 'mučenja' u kraljevskom klubu, Velšanin je ovog ljeta došao na posudbu u Tottenham. 

Povratak na mjesto sreće, pomislili su mnogi, ali Jose Mourinho nije netko tko daje igračima 'besplatne minute' na temelju nekih bivših zasluga. Doduše, nije baš ni da mu itko može išta prigovorit, jer sve dok dvojac Son - Kane igra kako igra, Portugalcu je Bale netko manje bitan. Koliko god da to čudno zvučalo.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.