Bielsa dobija konkurenciju - U trku za mladog napadača Stuttgarta uključila se još 2 velikana

U trku za mladog napadača Stuttgart uključila još 2 velikana


Nije baš da je sve teklo kao po loju, ali Nikolas Gonzales je u poslednjih osam meseci probio barijeru. Posle mučenja u debitantskoj sezonu u Bundesligi i mučenja u prvih šest meseci u Cvajti, talentovani Argentinac je pronašao formu i sada redovno trese mreže. 

Pitanje je samo još koliko dugo će to činiti u dresu Štutgarta, pošto je prema informacijama uglednog Atletika sve jača konkunrencija za potpis 22-godišnjeg napadača. Podsetimo, Štutgart ga je doveo iz Argentinos Juniorsa još 2018. godine i za to dobro platio: 8.500.000 evra. 



Dugo ga je čekao, izgleda da će se isplatiti. Prošlu sezonu je završio sa osam golova na devet utakmica i pomogao Švabama da se vrate u elitu. Ove je na 11 utakmica dao pet golova, namestio još dva, a dva puta je bio i strelac u dresu reprezentacije Argentine. 

Brojke koje ne mogu da se ne primete u modernom fudbalu. Još letos se zato interesovao Lids, a sada je navodno bilo i pregovora sa Juventusom i Totenhemom. Istina, sve je tek u početnoj fazi, daleko od realizacije. 



Štutgart bi inače tražio makar 30.000.000 evra na ime obeštećenja, dok plata igrača ne bi bila problem, pošto u Bundesligi Gonzales zarađuje 1.500.000 evra bruto, plus bonuse.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.