Povratak na veliku scenu: Moćni Hulk ne želi ni 20 miliona u Kini, već razmatra ponude 2 velikana

Hulk odbio 20 miliona po sesone i razmatra povratak u bivši klub


Zaista čudna priča, ali kakav je trag ostavio u bivšim klubovima... Ono što je sigurno, fantastični Brazilac, sada već u godinam (ima ih 34) neće ostati u Kini. Naime, Hulk je rekao da je odbio ponudu Šangaja, ima 20 miliona evra neto po godini, ali ne želi više da živi u Kini. 

Brazilac će u januaru biti slobodan igrač i ima nekoliko ponuda. Bivši klub Porto mu je nudio milion i po za sezonu, računajući na nostalgiju tamo je za tri godine osvojio pregršt trofeja, ostavio im 40 miliona u kasi i otišao u Zenit. 



Želi ga i Zenit, oni mogu da ponude više, Brazilac je odigrao četiri sezone, osvojio titulu i kup, pre nego što se pre četiri godine preselio u Kinu za ogroman novac. I sa Šangajem je osvojio titulu i kup, ali je posle odlaska na Daleki Istok praktično van reprezentacije. 

Ima ponude iz domovine od Vaska i Palmeirasa, ovi drugi mu nude oko 1.3 miliona, ali Hulk je svojevremeno izjavio da želi da igra za veliki brazilski klub jer je kao mlad iz domovine otišao u Japan.



Videćemo hoće li se odlučiti za nastavak karijere na visokom nivou, ili za novac, ima ponudu iz MLS od neimenovanog kluba (navodno je suma veća od četiri miliona), kao i Saudi Arabije, ali to je najmanje primamljiva opcija. Dakle, odriče se 20 miliona po godini kako bi igrao za deset puta manju sumu, i svi ga žele, pogotovo dva bivša kluba. To dovoljno govori o kakvom se igraču radi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.