Ni očeva slava ne pomaže: Sin jednog od najlegendarnijih igrača Arsenala nije prošao ni probu

Igrač koji je obilježio jednu eru Arsenala, igrač koji je bio jedan od najboljih napadača Arsenala ikada ipak mora da se pomiri da njegov sin neće zaigrati u njegovom bivšem klubu. 


Sin legende nizozemskog nogometa i Arsenala, nije prošao probu u U-23 momčadi Topnika te mu neće biti ponuđen ugovor da u svojoj kajeri nosi dres kluba u kojem je svoje najbolje igračke dane proveo njegov otac. 

Steve Bould, jedan od najdugovječnijih trenera u klubu, nije bio oduševljen onime što je mladi Mitchell Bergkamp pokazao na probi, a budući da rodbinske veze u Engelskoj nisu toliko jake kao recimo na Balkanu, ugovor mu u konačnici nije ponuđen. 



Iako je njegov otac igrao još neke svjetske velikane, Mitchel ne dvoji koji je klub za njega najveći: "Tata je igrao i za Inter i Ajax, dva prekrasna kluba, ali Arsenal... To je dom", rekao je prošle godine u intervjuu za nizozemske medije. "Kad bih mogao birati između Emiratesa i Highburyja izabrao bih Highbury."

"Ipak me za taj stadion vežu mnoge uspomene, a i moj otac tamo je napravio velike stvari za klub", dodao je.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.