Za legendarnog napadača Crespa nema dileme ko je bolji - Ronaldo ili Messi

On je igrač vrhunske momčadi i toliko je puta dokazao gdje pripada


Sljedeće sedmice će Barcelona gostovati u Torinu Juventusu, ali nažalost nećemo gledati okršaj Messija i Ronalda. “Radujem se što ću gledati utakmicu Juventus - Barcellonu, ali izabrao bih Messija, mada nemam šta da kažem negativno o Ronaldu. 

Leo je moj sunardonjak, tip kojeg sam vidio kako odrasta. Nadam se da ćemo na Copa Americi otići do kraja", rekao je Crespo. On je također kazao da mu je žao vidjeti tužnog Messija jer je "Barcelona njegov jedini dom". 



Lautaro Martinez je još jedan Argentinac kojem se Crespo divio: “Uvjerio me izbor Lautara Martineza prošlog ljeta. Ostao je u Interu. Sezona je bila složena zbog pandemije, klub ga je prvi put odlučio koristiti kao startera nakon odlaska Maura Icardija. 

On se suočio s izazovom i pokazao sve svoje kvalitete. Zanetti i Milito govore biranim riječoma o njemu i on je stvarno nevjerovatan igrač". Osvrnuo se i na Paula Dybalu, napadača Juventusa i još jednog talentovanog Argentinca. 



"Dybalin talent uskoro bi trebao da zasija punim sjajem. On je igrač vrhunske momčadi i toliko je puta dokazao gdje pripada". kaže legendarni napadač

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.