Na pomolu veliki potpis na Ostrvu: Lampard želi zvijezdu Serije A koja već godinama diže prašinu

Transferi su uveliko gotovi, a neki klubovi već sada rade na obezbjeđivanju novih igrača koji će stići u januaru. 


Stiže nam velika vijest sa Ostrva gdje Chelsea želi već da obezbjedi sebi novo senzacionalno pojačanje i to opet na mjestu golmana. 

Lampard je razočaran u partije svog do skora prvog golmana Arrizabalage, te se odma odlučio dovesti bolje riješenje. Doveo je golmana Mendy-a iz Rennais-a za 24 miliona koji je odma postao prvi čuvar londonskih "Plavaca", ali izgleda da to nije bio primarni cilj uprave Chelsea. 



Oni su se na taj potez odlučili zbog kraja prelaznog roka i slabe ponude na tržištu koga da dovedu, a glavni cilj im je izgleda ostao da ga u januarskom prelaznom roku dovedu. Uprava Chelsea i trener Lampard svi silama kreću u napad na golmana Milana, koji važi za jednog od najboljih golmana na svijetu. 

Sigurno neće štedjeti novac da ga vide u svojim redovima, jer je to akvizicija koja ekipi sa Stamford Bridge-a može donjeti dugotrajno riješenje na poziciji golmana. Donnarumma je svaki prelazni rok u centru pažnje ali svaki put na kraju ostane u Milanu, da li će ove zime isto tako biti ostaje na njemu.



Izjavljuje da je sretan da želi da ostane u klubu, ali njemu trebaju utakmice Lige prvaka da ga zadrže, koje sa Milanom nema. Ugovor Donnarummi ističe sledeće ljeto i tada će ga ekipe moći dovesti kao slobodog igrača što svakako Milanu ne ide u prilog jer mogu od njega dosta da zarade. 

Na Ostrvu se već špekuliše da je Donnarumma spreman da potpiše za "plave", a Lampardu treba baš takvo pojačanje da se uključi u borbu za Ligu prvaka i Premier ligu. Ostaje da vidimo da li će Donnarumma i njegov agent Raiola pristati ono što Chelsea nudi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.