Italijanski Tutosport prenosi - Šeici prave pakleni plan za dovođenje Ronalda

Italijanski Tutosport prenosi da šeici ne odustaju od akvizicije 35-godišnjeg superstara. 


Plan je komplikovan, katarski vlasnici znaju da se ovakav transfer ne može dogovoriti u petnaestak dana, već da će ovo biti duga trka. Trebalo bi dosta stvari da se poklope. Italijani veruju da bi i sam Ronaldo hteo da napusti "bjankonere" ukoliko se osvoji, za Juventus 'prokleta', Liga šampiona. 

Tada bi takmičarski motiv prelaska u PSŽ bio upravo taj - doneti Parižanima prvu titulu evropskog prvaka. Juventus bi na ovo mogao da pristane i kada gledamo ekonomsku stranu. PSŽ bi navodno ponudio 50 miliona evra, Italijani bi se i oslobodili plate od 30 miliona evra - koliko na godišnjem nivou uzima Portugalac. 



Sa druge strane PSŽ-u treba zvezda, posebno ako klub napusti Mbape. Francuz je navodno već obavestio klub da želi odlazak po kraju sezonu, favorit je naravno Real Madrid. Kockice su tu, jasno mnogo toga mora da se poklopi - ali još jedan transfer Ronalda nije nemoguć.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.