Stvari se komplikuju po Madriđane - Real dobio najvećeg mogućeg konkurenta u borbi za Mbappea

U Realu to više i ne kriju, već nekoliko sezona unazad velika želja tima iz Madrida je mladi Francuz i sigurno je da će ga pokušati dovesti već naredne sezone.


Jedan od najboljih svjetskihg igrača, Kylian Mbappe, na kraju sezone mogao bi napustiti redove francuskog prvaka PSG-a. 

Mbappe je ugovorom za PSG vezan do ljeta 2022. godine, no pregovori oko potpisivanja novog nisu urodili plodom, pa je sve izvjesnije da će ovaj sjajni fudbaler na kraju sezone napustiti francuskog prvaka. 



Do danas se činilo da će njegov novi klub sigurno biti Real, koji bi ga da nije došlo do pandemije koronavirusa, već ovog ljeta pokušao dovesti, no danas stvari izgledaju drugačije kako se još jedan pravi velikan umješao u taj posao.

Kako pišu francuski mediji, za Mbappea je "zagrizao" i Liverpool koji ga je i 2017. htio dovesti u svoje reedove, a navodno kontakti između francuskog fudbalera i engleskog kluba zapravo nikad nisu ni prestali. 



Naravno, PSG će i dalje pokušavati uvjeriti Mbappea da potpiše novi ugovor, ali kako pišu poznavaoci prilika u francuskom fudbalu, on je već odlučio otići samo je pitanje gdje. U Real Madrid ili Liverpool koji gradi veliki tim sa Jurgenom Kloppom?

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.