Inter odlučan da skine Juve sa trona: Conte traži 60 miliona za dovođenje zvijezde Chelseaja

Inter je spreman "otići daleko" kako bi ovog ljeta u svoje redove doveo Chelseajevog veznjaka N'Goloa Kantea, tvrdi Calciomercato. 


Nekadašnji trener Chelseaja, a danas šef struke Intera, Antonio Conte navodno očajnički želi dovesti igrača koji je bio ključni dio pohoda londonskih Plavaca na posljednju titulu prvaka Engleske.
Međutim, Inter će zaista morati otići daleko, posegnuti duboko u svoje džepove želi li ispuniti veliku Conteovu želju. Calciomercato tvrdi da je Chelsea spreman pustiti Kantea, ali za najmanje 60 miliona funti.



Inter se nada da će barem dio novca za mogući Kanteov transfer skupiti kroz prodaje Joaa Maria, Ivana Perišića i Dalberta. Reklo bi se da je Conte zaista ambiciozan kada je riječ o stvaranju novog tima Intera.

Ostaje nam samo pitanje da li će Conte da dobije potpunu podršku uprave Intera za sve svoje planove, ali ako je suditi na prvu, reklo bi se da Conte itekako dobru viziju ima.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.