Došao je u Real da bude novi Marcelo, danas priznaje: “Kada sam potpisivao, jako sam se bojao”

Nije Real odradio baš mnogo velikih transfera u poslednjih nekoliko godina, a jedno od najzvučnijih je sigurno dolazak Edena Hazarda.


Jedno od pojačanja u Madridu je takođe bilo pojačanje koje bi trebalo da zamijeni Marcela u timu i na taj način bude pravi nasljednik legendardnog Brazilca.

Francuski nogometaš dao je intervju za francuski Telefoot u kojem je otkrio kako se osjećao kada je prošlog ljeta potpisao za Real Madrid. Ferland Mendy (25) se s Marcelom natječe za mjesto na poziciji lijevog beka, a priznaje da se uplašio spoznaje da je postao igrač velikog Reala. 



"Kada sam potpisao za Real Madrid, jako sam se bojao. Jako je teško doći do Real Madrida, ali prilagodio sam se i mislim da je sve bilo dobro do danas", rekao je Mendy koji sigurno da osjeća teret igranja za jedan od najboljih klubova ikad.

On je kao igrač Reala odigrao 2403 minute u 32 utakmice i postigao je jedan gol (protiv Granade, jako važan za osvajanje titule) i uz to je imao četiri asistencije i reklo bi se da je imao zapaženijih uloga u timu Madriđana.



Na pitanje smatra li da je "oteo" Marcelu mjesto u Realu, Mendy kaže da se njih dvojica jako dobro slažu i da uopšte ne postoji nikakva vrsta zavisti ili nepovjerenja, te da su obojica svjesni da je rezultat Reala u konačnici najvažniji.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.