City ima odbranu od čak 440 miliona eura - Poslije Leicesterovih 5 komada, stiglo novo pojačanje

Manchester City ima novca i novac za pojačanja im definitivno nije problem, Guardiola samo treba da kaže koga je naumio da ima u timu i čelnici Cityja se potrude da mu to i obezbjede. 


Čini se kako je odbrana najveći problem Manchester Cityju, pa je ovaj tim u nedjelju primio čak pet pogodaka na Etihadu od Leicestera (2:5). 

Guardiola je za 68 miliona eura doveo defanzivca Diaza, a transfer bi kroz bonuse mogao da košta i 81 milion eura, dok će put Lisabona Nicolas Otamendi koji će Benficu koštati 15 miliona eura. U eri Pepa na Etihadu su potrošili oko 440 miliona eura samo na odbrambena pojačanja.



Prethodno su dovedeni John Stones iz Evertona za 50 miliona, Benjamin Mendy iz Monaca za 57, Kyle Walker za 49 iz Tottenhama, Aymeric Laporte za 62 miliona iz Athletica, Joao Cancelo je plaćen 60 miliona Juventusu, za Danilla 28, Angelinha 12 i ovog ljeta je takođe došao Nathan Ake za 45 miliona.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.