Lazio nanišanio pojačanje na Old Traffordu - Inzaghi želi zaboravljenog veznjaka Uniteda

Rimski Lazio u sezonu je ušao sa istim igračkim kadrom od prošle sezone, zadržali su nosioce tima Immobilea i Sergeja, a sad Inzaghi želi da dovede igrača Uniteda. 


Lazio ove sezone se takmiči u Ligi šampiona i svakako treba da ojačaju svoj sastav za borbu na više frontova. 

Izgleda da je uprava našla igrača ni manje ni više nego na Old Traffordu. Pomalo zaboravljeni Brazilac u redovima Uniteda izgleda da će dobiti priliku da pokuša oživiti svoju karijeru u "Nebesko plavim" iz Rima. 



Andreas Pereira je pao u drugi plan kod Olea, u prva dva kola lige i jednoj utakmici kupa nije se našao na spisku igrača za meč, i šanse da ostvari neke minute su veoma male. Za United je odigrao 45 utakmica i postigao samo 2 gola.

Da stvar po njega bude još gora za Andreasa na njegovu poziciju je doveden sjajni van de Beek, koji je odmah na debiju postigao pogodak. Lazio traži pojačanje u veznom redu jer im je transfer David Silve propao kada se on odlučio da pojača Real Sosiedad.



Pereiri ne preostaje ništa nego da svoju karijeru pokuša oživiti na Olimpicu pod dirigentskom palicom Inzaghia. Ole je spreman da se odrekne usluga Andreasa za ovu sezonu, da li će to biti posudba ili prodaja ostaje da vidimo do kraja prelaznog roka.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.