Simone Inzagi sprema moćan tim - Bivši evropski prvak se dogovorio sa Laciom, čeka se samo potpis

Lacio sprema moćan tim za sledeću sezonu, da li će uspjeti da skine Juve sa trona


Kada Mančester siti završi nastup u Ligi šampiona, a potrajaće još, jer je u petak izbacio Real Madrid i ušao u četvrtfinale, David Silva će otputovati u Rim da potpiše ugovor sa Lacijom. Iskusni španski fudbaler se sve dogovorio sa Rimljanima i biće ogromno pojačanje za Nebeskoplave za naredne dve sezone, u kojima će tim Simonea Inzagija pokušati da svrgne Juventus sa trona.

Kako piše Gazeta delo Sport, Silva i Lacio su se sve dogovorili, ugovor će biti potpisan na dve plus jednu godinu, a plata španskom fudbaleru će biti 4.000.000 evra. Iako se igrač Mančester sitija još nije izjašnjavao javno o ovim informacijama, nekoliko reči je rekao njegov otac Fernando, a dosta toga tu može da se nasluti.

„David jako voli italijansko prvenstvo i smatra da bi tu mogao da igra do 40. godine. Lacio? Bio bih jako srećan kada bi igrao u Rimu“, rekao je Fernando Silva. A, kako kažu Italijani, veliku podršku za transfer dala je i Džesika Silva, supruga kreativnog veziste, koja je već krenula da traži kuću u Rimu.

Uz to, tvrdi se da je David Silva već pričao telefonom sa Luisom Albertom, vezistom Lacija, koji ga je detaljnije uputio sa kvalitetom tima i ostalim pojedinostima vezanim za teren.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.