Podrška za vatrene i u Walesu - Hrvatsku će bodriti puna tribina navijača i u Cardiffu

Podrška neće nedostajati ma gdje god da igra Hrvatska reprezentacija. Tako ni u Walesu vatreni neće biti bez velike podrška Hrvata.


Hrvatska 10. listopada igra protiv Mađarske u Splitu, jasno je da će Poljud biti pun, a svjetski viceprvak imat će sjajnu podršku i tri dana kasnije kad će gostovati kod Walesa u Cardiffu.
Protiv Mađarske u spektakularnoj atmosferi sigurno i pred više od 30.000 gledatelja na Poljudu, a tri dana kasnije i u Cardiffu uz podršku 1600 navijača koji će da popune gostujuću tribinu.



Hrvatska u Walesu gostuje u nedjelju, 13. listopada, od 20.45 sati, a i tamo će biti puno "kockica". U samo nekoliko dana otišlo je svih 1600 ulaznica za to gostovanje svjetskog viceprvaka. Hrvatska bi u te dvije utakmice u listopadu mogla osigurati nastup na Europskom prvenstvu.

Imamo deset bodova nakon pet odigranih kola, druga je Slovačka s devet, treća Mađarska s istim brojem bodova. U igri za prolazak je i Wales, koji ima šest bodova. U Osijeku smo Wales u lipnju pobijedili 2-1.



Velšani imaju četiri odigrane utakmice dok sve ostale momčadi u našoj skupini imaju po pet odigranih utakmica. Na klupi im je legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs. Hrvatska bi sa šest bodova u utakmicama s Mađarima i Walesom osigurala Euro. S četiri boda bismo bili na korak od plasmana na Europsko prvenstvo.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.