Neymar i sam svjestan situacije - Od sada će za njega svaka utakmica biti gostujuća

Reklo bi se da je i Brazilska zvijezda potpuno svjesna situacija u kojoj se nalazi i kako će mu svaka utakmica u ovoj sezoni biti jedna od onih kao na nekom gostujućem terenu.


Neymar je u prvoj utakmici sezone zablistao. Unatoč svim problemima s kojim se suočavao, Brazilac je postigao gol za pobjedu PSG-a nad Strasbourgom (1:0).
Parižani su se mučili sa Strasbourgom, ali presudila je genijalnost Neymara, koji je ovog ljeta želio da se vrati u Barcelonu, ali je na kraju ostavljen i dočekan je zvižducima na Parku prinčeva. Nije ga to, dakle, poremetilo. Postao je ponovo junak PSG-a, a nakon meča je komentarisao zvižduke koje je dobio od strane pariških gledatelja.



"Nemam nikakvu poruku za navijače. Razumijem ih. Ako žele da mi zvižde, mogu to slobodno da čine, ali ne moraju se fokusirati na moj slučaj. Mi smo tim", poručio je Neymar, a onda dodao:

"Čini mi se da će mi sada svaka naredna utakmica biti gostujuća". Naravno, aludirao je na kritike PSG-ovih navijača i brojne zvižduke, ali ako nastavi da zabija i igra dobro, vjerovatno će se to brzo sve promijeniti.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.