Ameri impresionirani igrom Srbije: "Srpski nacionalni tim će pojesti SAD za doručak"

Srbija je nezaustavljiva u pripremnom periodu i sjajno sve to izgleda pred sam pocetak SP u dalekoj Kini.


Reprezentacija Srbije je i dalje briljantna u pripremnom periodu, ali to je ono što se ne računa i što se zaboravlja, pamtićemo samo utakmice na Svetskom prvenstvu koje počinje za 11 dana.
Naša nacionalna selekcija izgleda sjajno u ovom trenutku, a selektor Đorđević voli da istakne da ima još dosta da se radi kako bi se bilo na najvišem nivou.

Ipak, gledajući utakmicu protiv Grčke možemo reći da su izabranici Aleksandra Đorđevića na veoma visokom nivou, iako su igrali bez Teodosića, Lučića i Jokića, kao i bez Dragana Milosavljevića koji definitivno propušta Mundobasket.

Ima i onih koji su posebno impresionirani izdanjem Srbije, a među njima ima i američkih novinara. Evo nekih reakcija iz sveta, ima i onih koji preteruju da možemo za doručak da savladamo selekciju SAD.

"Srbija je prava opasnost za Sjedinjene Američke Države na Svetskom prvenstvu. Imaju talenat i hemiju jer igraju godinama zajedno"

"Veoma sam zaintrigiran predstojećim Svetskim prvenstvom. Osim toga što imamo Janisa na turniru, mislim da su Sjedinjene Američke Države više nego ikada ranjive. Srbija i Grčka izgledaju sjajno. Ne mogu da dočekam"

"Srbija će pobediti SAD minimum 15 poena razlike ako budu igrali jedni protiv drugih" "Dobra pobeda u prijateljskoj utakmici za Srbiju pred 18 hiljada navijača Grčke, iako nije igrao Nikola Jokić. Srbija će biti pretežak protivnik za svakoga (uključujući SAD) načinom na koji se brane, zbog kretanja lopte i šuta. Grci i dalje pokušavaju da izvuku najviše od Janisa"
"Srpski nacionalni tim će pojesti SAD za doručak" "Nakon gledanja utakmice Grčke i Srbije, siguran sam da jedan od ova dva tima može da pobedi SAD."

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.