Mnogi igrači se već opraštaju od Reala - Ugledni španski list objavio listu svih koji odlaze

Mnogi fudbaleri će tokom ljeta napustiti redove Kraljeva, a ugledni AS je objavio listu od devet igrača za koje će duel protiv Betisa biti posljednji u dresu Los Blancosa. 


Od zahtjevne madridske publike koja svaki dobar potez zna nagraditi aplauzom, ali i kritikovati najmanju pogrešku uskoro bi se trebali oprostiti brojni igrači.
Keylor Navas, Nacho, Marcos Llorente, Dani Ceballos, Isco i Gareth Bale. Zidane je već rekao Navasu da na njega neće računati naredne sezone, za Kostarikanda je ozbiljno zainteresovan Porto. 



Regulion će biti negdje poslan na pozajmicu, dok Nacho i Vallejo nisu igrali po ukusu Zidanea i morat će tražiti novu sredinu. Ceballos je još ranije otpisan, iako je na momente ove sezone pokazao da je riječ o vrlo dobrom igraču.

Zidane računa na Isca, ali mu je već rekao da neće imati punu minutažu zbog čega će u slučaju dobre ponude sigurno otići. Na izlaznim vratima su još Jesus Vallejo i Mariano Diaz, ali danas neće igrati. Prvi zbog suspenzije, a drugi zbog povrede.



Dolazak Luke Jovića i ostanak Karima Benzeme znači odlazak Diaza. Najveća engima je sigurno Bale. Velšanin se našao na listi pozvanih, a AS piše da je to samo iz razloga kako bi se oprostio od publike na stadionu Santiago Bernabeu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.