Od heroja do krivca - Legenda Liverpoola tvrdi: "Baš zbog Salaha će City osvojiti naslov prvaka"

Mohamed Salah se nije upisao u listu strijelaca ni u utakmici protiv Tottenhama koju je Liverpool dobio sa 2:1. 


Napadač Liverpoola je tako stigao do svoje osme utakmice u kojoj nije postigao gol, a to je i dalje ono što najviše zabrinjava navijače tima sa Anfielda.
Zabrinjava to i legendu Liverpoola Stevea Nicola koji smatra da će loša forma Mohameda Salaha koštati Liverpool osvajanja naslova prvaka Premier lige.



"Problem je nastao u njegovoj glavi. I ne bi trebao reći da je imao lošu sezonu jer nije imao lošu sezonu. Imao je loš drugi dio sezone.", rekao je Nicol. "Kao što je bio dobar u prvom dijelu sezone, bio je jednako loš u drugom.", nastavio je Nicol.

Nicol također smatra da je loša forma Salaha ostavila Liverpool na samo dva igrač koji mogu postići gol, Sadia Manea i Roberta Firmina.



"Kad napravi prodor sada, prva stvar u tvojoj glavi je 'on neće postići gol'. Molio sam se da će dodati loptu Maneu, molio sam se. Zato što sam pomislio da ako ne doda loptu ona neće završiti u mreži" "Trenutno imamo situaciju gdje u osnovi imate dva napadača, a to su Firmino i Mane, vi ste spali samo na dva igrača za koje mislite da će ubaciti loptu u mrežu"

"Pogledate u Manchester City, koji ima mnogo igrača koji mogu poslati loptu u mreže. To je razlika za mene, upravo zbog toga će City osvojiti naslov prvaka, a Liverpool neće.", zaključio je Nicol

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.