Da li bi to uopšte bio pravi potez? Velika trampa na pomolu između Barcelone i Juventusa

Veliko pitanje koje se odmah postavlja je da li on uopšte može zajedno sa Lionelom Messijem, mnogo puta do sada se pokazalo da baš i ne može. 


Dugo se pričalo o različitim trampama koje bi mogle da izazove velike potrese u svetu fudbala, ali narednog leta bi mogao da takva jedna zapravo i desi.
Kalčomerkato tvrdi da je Barselona došla na ideju da dovede Paula Dybalu i da se tako istovremeno reši Philipa Coutinha. Međutim, postoji problem u vrednovanju dvojice fudbalera, Katalonci Coutinha cene na 150 miliona što je 20 više u odnosu na to koliko Juve vrednuje Dybalu.



Tu je i pitanje plata, Brazilac godišnje inkasira 13,5 miliona evra što bi predstavljalo ogroman teret za "Staru damu" koja taj novac ne želi da mu da. Sa druge strane, Dybala sa svojih 7,5 miliona bi se lako dogovorio sa Barsom.

Ono što je simptomatično jeste i to da Dybala nikako ne može da pronađe zajednički fudbalski jezik sa Leom Messijem, pa je pravo pitanje da li bi "Blaugrani" ovakav potez doneo više štete ili koristi.



Ostaje nam da vidimo da li će možda doći do ovakvog transfera i ove trampe, moguće je da će u Barceloni ova dva igrača igrati jednu potpuno drugačiju igru i napraviti senzacionalan tandem koji bi se kasnije onda možda mogao prenijeti i u reprezentaciju.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.