Kakav peh: Tottenham u ogromnom problemu - Ostali bez najbitnijeg igrača

Kakav peh je samo zadesio Pochettina:Tottenham je i ranije bio baš jako baksuzan, a ovo sada zaista prevazilazi svaku moguću granicu - Navijači naprosto ne vjeruju!



Tottenham je u ovim trenucima preko društvenih mreža objavio da je njegova prva zvijezda Harry Kane teško povrijeđena.
Kane je u jednom trenutku susreta protiv Manchester Uniteda u nedjelju ostao ležati na travi, ali je nakon ukazane pomoći ipak smogao snage da završi susret. Ipak, nakon pretraga utvrđeno je da ga na terenu nećemo gledati dugo vremena.



Naime zbog toga jer je povrijedio ligamente njegovog skočnog zgloba. "Nakon preliminarnih procjena i različitih nalaza možemo potvrditi da je Harry Kane oštetio ligamente u lijevom zglobu tokom utakmice u nedjelju.

On će i dalje biti pod nadzorom našeg stručnog i medicinskog osoblja dok ne započne svoju rehabilitaciju, a očekujemo da će na terenu biti tek početkom marta", saopštili su iz redova Tottenhama.




To znači da će prva zvijezda Pijetlova vjerovatno propustiti obje utakmice protiv Borussije Dortmund u osmini finala Lige šampiona što će svakako biti verliki hendikep za Tottenham. Inače, ekipa iz Londona je pomenutu utakmicu protiv Manchester Uniteda izgubila sa 1:0.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.