Legenda Premier lige odbrusila Redsima i Unitedu: I sa 40 godina bismo vas pobijedili

Legenda Manchester Uniteda urnebesno komentarisala utakmicu Redsa i Manchester Uniteda: "Unitedova generacija iz 1999. bi pobijedila Redse samo 1:0"!


Fudbaleri Liverpoola jučer su na domaćem terenu u najvećem engleskom derbiju pobijedili Manchester United sa 3:1.
Redsi su tako uspjeli obradovati svoje navijače protiv najvećeg rivala koji ove sezone ne liči na sebe. United teško da je uspio zaprijetiti golu Liverpoola, a do jedinog gola na meču došli su zahvaljujući lošoj intervenciji Alissona.



Sigurno da ovakve predstave bole svakog navijača Uniteda koji je rastao uz ovaj tim uz nevjerovatnu generaciju koju je vodio Sir Alex Ferguson. Ona je danas poznatija kao generacija iz 1999. godine kada su osvojili Ligu prvaka.

Nakon meča s Redsima u centru pažnje našao se nekadašnji veznjak Uniteda, Roy Keane, koji je dao odgovor na zanimljivo pitanje o tome da li bi legendarna generacija Crvenih đavola uspjela pobijediti današnji tim Liverpoola.



"Mi bismo pobijedili s 1:0 ovu ekipu Liverpoola. Samo 1:0? Da, jer danas većina od nas ima preko 40 godina", izjavio je Roy Keane koji je potpuno samouvjerenu svoju nadmoć kako nad Liverpoolom pa tako i nad trenutnom ekipom Manchester Uniteda.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.