Juve ide naprijed: Sandro nije nezamjenjiv - Sjajna zamjena na ulaznim vratima

Juventus osigurava svoju budućnost, Alex Sandro nije nezamjenjiv, sjajna mlada zvijezda sve bliže Torinskom velikanu!


Brazilac bi uskoro trebalo da produži ugovor, ali u Torinu razmišljaju na duge staze. Već dugo traje priča o sudbini fudbalera Juventusa Alexa Sandra.
Trenutno mediji spekulišu u tome da bi sjajni Brazilac zaista mogao da napusti Torino, za njegove usluge su zainteresovani brojni evropski klubovi, a nekako su u prvi plan upali Manchester United i Chelsea.



"Bianconerri" žele da ga sačuvaju, ali ne i po svaku cijenu, pa su već pikirali novo rješenje za svoju budućnost. U pitanju je fudbaler Atletico Paranaensea Renan Lodi koji ima 20 godina i igra na poziciji lijevog beka.

A mnogi smatraju da posjeduje iste kvalitete kao i njegov zemljak iz Juventusa. Rano je pričati o transferu, ali Fabio Paratici je već dao nalog svojim skautima da se bolje zagledaju u fudbalera Atletico Par Renana Lodija.



U pitanju je zalog za budućnost, pa ne treba previše očekivati da Juventus preduzme neke korake u vezi toga već ove , ali imajući u vidu planove ovog velikana logičan zaključak je da će se pobrinuti da i ubuduće imaju odlične igrače pri ruci.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.