Izjava dana: Mitrović dao jednu od svojih najzanimljivijih izjava ikad - "E sad ne možeš nikako"

Aleksandar Mitrović, prvi napadač Srbije ostavio je večeras novinarima jednu od najzanimljivijih izjava u svojoj karijeri.


Aleksandar Mitrović je postigao gol u pobjedi Srbije nad Crnom Gorom (2:1), a lako je ponovo mogao biti dvostruki strijelac, ali na njegovu žalost nije iskoristio penal.
Pokušao je izvesti panenku, ali je lopta umjesto u mrežu otišla preko gola. Srpski napadač je nakon meča imao zanimljivo viđenje onog što se dogodilo.



"Majke mi, ne znam ni ja što sam to napravio. Promijenio sam odluku u sekundi. Gledao sam sinoć Holandiju i vidio kako je Depay izveo penal", rekao je Mitrović nakon čega mu je novinar sugerisao da je jak čovjek i da je lopta zato otišla gore, ali je zatim napadač Fulhama nastavio:

"Ne znam. Možda sam više glup nego što sam jak čovjek. Možda mi samo Bog kaže - htio si panenku, e sad ne možeš zabiti ni ovako", dodao je Mitrović. Srbija je pobjedom na Crnom Gorom došla na korak od plasmana u Ligu B.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.