Uprava bijesna: Došao kao najveća nada Barce - Sada ga tjeraju zbog bezobrazluka?

Ovaj put je prekardašio - Uspio je razbjesniti i veterane: Sprema li se mladoj zvijezdi Barce "noga"?


Sam je sebi ovaj put kriv. Sve je više onih koji su uvjereni da je Barcelona besmisleno bacila pare i to puno njih.
Prošla sezona mu se mogla oprostiti zbog povreda i mladosti, ali sada svima na Nou Campu ponestaje živaca i strpljenja sa Ousmanea Demebelea. Dembele je prošlog ljeta stigao u Barcu iz Borussije Dortmund.



On je plaćen čak 115 miliona eura (s bonusima se taj iznos penje na 140 miliona). Ipak, ovaj danas 21-godišnjak nije pokazao gotovo ništa u svojoj prvoj sezoni, u kojoj ga inače nisu zaobišli problemi sa povredama.

Ipak, za čelnike Barce veći problem od povreda predstavljalo je ponašanje i odnos prema radu mladog Ousmanea Dembelea. U prvoj sezoni su mu nekako progledali kroz prste, ali teško da će u drugoj učiniti isto.



A i ona je počela na sličan način. Već je protiv Seville uspio iznervirati trenera Ernesta Valverdea i to jer mu je bilo potrebno jako dugo da se zagrije za ulazak u igru, a sada je, navodno, poslednji put napravio kardinalnu grešku.

Ousmane Dembele je po navodima raznih španskih medija zakasnio na utakmicu Lige prvaka protiv Intera, a šefu struke Barcelone je tada potpuno prekipjelo i navodno mu se ne piše dobro a moguć je i odlazak iz kluba.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.