Nema nedodirljivih: Ramos odobrio zamjenu za Lopeteguija - Real okreće novi film

Eh, i to se može desiti: Kapiten Ramos "odobrio" zamjenu za španca - Madriđani žele odličnog trenera iz PL!


Sergio Ramos odobrio je odluku Real Madrida da zamijeni Julena Lopeteguija, navodi se u izvješćima.
Real Madrid je u posljednjih šest utakmica registrirao samo jednu pobjedu, a izvještaji sugeriraju kako će Julen Lopetegui biti otpušten ako njegova ekipa doživi poraz od Barcelone u El Clasicu u nedjelju.



Antonio Conte je bio spominjan u konteskstu novog trenera, kao jedina slobodna solucija među vrhunskim trenerima, iako njegov brat i agent Daniele tvrdi kako aktuelni evropski prvak nije još ušao u pregovore sa njima.

Ipak, prema Sport Mediasetu, Conte je korak bliže da postane novi šef kraljevske svlačionice nakon što je u petak postigao nagodbu s Chelseajem. Antonio Conte je još bio pod važećim ugovorom s Plavcima.



Iz Chelseaja su mu bili dužni isplaćivati devet miliona funti. Sport Mediaset također izvještava da je Conte 'osvojio igrače' jer je Ramos dao zeleno svjetlo da Italijan dođe na Santiago Bernabeu. Eto i to ima u današnjem svijetu fudbala.

Ramos jedan od najuticajnijih igrača Real Madrida svih vremena je poznat bio po tome što gine za Španiju i za Real Madrid, a sada je navodno po prvi put do sada otišao toliko daleko da jednog sunarodnika i trenera kojeg je doveo u Real pusti niz vodu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.