U Londonu prelomili: Tottenhamu konačno krenulo - Kaparisano prvo pojačanja

Tottenham dovodi novog igrača - Ekipa koja se ljetos nije pojačavala, u januaru će ipak doživjeti promjene! 


Tottenham Spursi tokom ljetnje pijace nisu doveli nijedno novo pojačanje, to je danas zaista prava rijetkost.
A kako sada izgleda da im se ta odluka obija o glavu, pošto ove sezone ne pružaju zadovoljavajuće partije. Pretpostavljalo se da će se sve te greške ispraviti tokom januara, a kako stvari stoje izgleda da su već kaparisali svoje prvo pojačanje.



Engleski mediji prenose da su se popularni "Pjevci" dogovorili sa fudbalerom Boka Juniorsa Wilmarom Barrijosom. Ovaj kolumbijski reprezentativac ima 25 godina, za Boku igra od 2016. godine.

A u dresu reprezentacije je upisao 17 nastupa. On je veoma zainteresovan da se pridruži Spursima, koji su za njegove usluge argentinskom velikanu sada spremni da ponude čak 23 miliona evra za mladu zvijezdu.



Njegovi predstavnici su postigli dogovor sa ekipom iz Sjevernog Londona, ostaje još samo da na transfer pristane i Boca, ali se čini da je ovo gotova stvar i da ćemo od januara u dresu Totenhema gledati i Wilmara.

Tottenham je u poslednje vrijeme pružao dosta razočaravajuće partije i čini se iako nije bilo promjena u ekipi da su oslabljeni, mnogi sumnjaju da je tome "kumovao" Harry Kane, koji navodno zbog velike iscrpljenosti zbog drugog djeteta ne uspijeva da pronađe formu i povede Spurse.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.