Old Trafford otvorio vrata i čeka dvojac iz reprezentacije Engleske: Ten Hag već planira tim za sledeću sezonu

Erik ten Hag nakon poniženja od Liverpoola u novu sezonu želi ući sa dosta promijenjenim rosterom i velikim ambicijama, i to onim najvećim jer želi napasti sve trofeje.


Ove sezone da se u drugom dijelu nije pojavio i probudio Marcus Rashford pitanje je šta bi bilo sa popularnim "Crvenim Đavolima" i da li bi imali ambicija da izvore Ligu prvaka sledeće sezone.

Holanđanin je napokon napravio atmosferu u svlačionici koju je poraz od 7:0 malo uzdrmao, ali je to prolaznog karaktera. Prema navodima uglednih ostrvskih medija Ten Hag već polako pravi tim za sledeću sezonu iako se do kraja ove bori na 3 fronta, Premier liga, Europa liga i FA kup.



Mnogo je želja i pravo je pitanje koje će na kraju uspjeti dovesti u crveni dio Manchestera. Isti izvori navode da 53-godišnjak na spisak stavio jednu dugogodišnju želu "Crvenih Đavola" i jednu novu, a riječ je o saigračima iz reprezentacije Engleske. 

Harry Kane i Mason Mount su nove potencijalne akvizicije novog Manchester Uniteda. Kane je odavno na radaru Uniteda, ali do sada nikako nije bilo ozbiljne priče dok sa druge strane zvijezda Chelsea ozbiljno razmišlja o promijeni sredine. Hoće li reprezentativno prijateljsvo od naredne sezone biti i na Old Traffordu vrijeme će pokazati, ali je United odlučan više nego ikad.



I jedna i druga zvijezda ima ugovor do ljeta 2024. godine i kraj sezone je idalna prilika da se njihove prodaje dobro unovče kako ih slučajno ne bi izgubili potpuno besplatno. Ten Hag smatra da ozbiljan rezultat može napraviti samo ako ima kvalitetnog špica, a to je upravo zvijezda Spursa. 

Za ova 2 posla uprava Uniteda bi trebala izdvojiti između 150 i 200 miliona eura što je ozbiljan novac, ali su i pojačanja ozbiljna da se rezultat napravi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.