Wengerov najveći promašaj - Danas je najbolji na planeti, a mogao je biti u Arsenalu za džabe

Velika zvijezda čitave planete i dobro poznati Kylian Mbappe oduševio je fudbalsku javnost nebrojeno puta pružajući sjajne partije i pokazivajući svoj raskošni talenat. 


Tema broj jedan prestižnih sporstih listova nije zaobišla ni nekadašnjeg menadžera Arsenala i svima dobro poznatog Arsena Wengera.

Ovaj francuski stručnjak je otkrio da je svojevremeno bio nadomak dogovora sa francuskim superstarom u vezi sa prelaskom u Arsenal. U to vreme Mbappeov ugovor sa Monacom je isticao, a Venger je boravio u kući fudbalera s namjerom da ga ubedi da pređe u London. 



"Pričali smo s Mbappeom. Bio sam u njegovoj kući kada mu je ugovor sa Monacom bio pri kraju. Mogao je da dođe u Arsenal bez obeštećenja", rekao je Venger gostujući u studiju BeIN Sportsa prisjećajući se tih momenata.

Ovu neodlučnost iskoristio je PSG koji je svjetskog šampiona sa reprezentacijom Francuske najprije doveo na pozajmicu i to poslednjeg dana augusta 2017. godine, a nepunih godinu dana kasnije njegov ugovor je otkupljen za 145 miliona eura. 



Ostalo sve što se dešavalo sa Mbappeom i od dana njegovog dolaska u PSG je svima dobro poznato i moglo bi se reći da je već tada krenulo pisanje jedne nove fudbalske istorije od strane ovog sjajnog napadača.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.