To može samo Ibrahimović - Čovjek koji će u 7 dana da stigne sve i kojem je sve dozvoljeno

Čovjek koji će u 7 dana da stigne sve i kojem je sve dozvoljeno


Zlatan Ibrahimović pred sobom ima zaista uzbudljiv period. Njegova luda sedmica počinje večeras u Rimu utakmicom protiv Rome, a zatim slijede ogromne obaveze prema festivalu Sanremo. 

Zlatan će još sutra trenirati sa ekipom, a zatim će se u pratnji jednog od trenera i fizioterapeuta automobilom zaputiti prema Sanremu, gdje će učestvovati na poznatom muzičkom festivalu. 



Međutim, u srijedu ujutro će ponovo automobilom iz Sanrema krenuti prema Milanu kako bi odigrao meč protiv Udinesea, a zatim će se njegovo ludo putovanje ponovo nastaviti u četvrtak kada se ponovo vraća na festival.

U ovom gradu će provesti petak i subotu, a nakon što obavi sve obaveze na festivalu Zlatan će biti na letu za Veronu gdje Milan igra meč u nedjelju. "Propustit će nekoliko treninga, ali će biti tu za utakmice. 



Ako se neko zna nositi sa pritiskom, to je on", rekao je trener Milana Stefano Pioli. Navijačima nije nikako drago što je Zlatan usred sezone prihvatio ovakve obaveze, ali klub mu je odlučio dopustiti sve. Zlatan će tokom sedmice automobilom prijeći čak 1162 kilometra.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.