Solskjaer se sprema na odlazak Pogbe - Realova mlada zvijezda od 160 miliona je idealna zamjena

U slučaju da Pogba ode Solsker našao zamjenu 


Status Pola Pogbe se menja iz nedelje u nedelju. U jednom trenutku Rajola izjavljuje kako će Francuz napustiti "Old Traford", dok u narednom Pogba igra možda i najbolji fudbal od kada se vratio u Mančester. 

Francuz je trenutno van stroja zbog povrede mišića, deluje da će oporavak trajati i duže od očekivanih 15 dana. Francuz ima ugovor do juna 2022. godine, jasno da ozbiljni klubovi planiraju svaki mogući scenario. 



Jedan od njih jeste i odlazak Pogbe, a Junajted bi njegov potencijalni odlazak pokušao da nadomesti šopingom u Madridu. Federiko Valverde je meta broj jedan ukoliko bivši igrač Juventusa napusti "Old Traford". 

22-godišnjak se mučio sa povredama ove sezone, ali jasno kakvu razliku pravi u Zidanovom timu kada je oporavljen. Posao neće biti nimalo lak, Federiko ima otkupnu klauzulu od neverovatnih 160 miliona evra. 



Njegov ugovor traje do 2025. godine. Junajted je već promašio sa dovođenjem Van de Beka, i vše nema pravao na grešku, naredno pojačanje u veznom redu mora da se pogodi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.