Promjene na pragu: Bayern mijenja smijer pojačanjima - Jedna zvijezda stigla, a druga na putu

Bavarci sa novom politikom kreću i po nova pojačanja, jedan je već stigao a drugi je na putu iz Londona!


Poznata je nova transfer politika kojom će se klub iz Minhena u narednom periodu voditi, a kako se sada čini očekuju nas promjene.
Minhenski Bayern ne pruža najbolje rezultate ove sezone, razlozi su sada brojni, od slabo odrađenog prelaznog roka, preko velikog broja veterana koji više ne igraju sa istim žarom, pa sve do učestalih povreda.



Niko Kovač je na udaru, ali se čini da bi Hrvat mogao da opstane na klupi tima iz Bavarske. Već su u Bayernu obezbjedili jedno pojačanje za januar, u pitanju je mladi Kanađanin Alfonso Davies, 18-godišnjak.

On će od starta naredne godine biti na raspolaganju hrvatskom stručnjaku. Jasno je da će Bayern u narednom periodu pokušati da dovede što veći broj mladih igrača, koji bi predstavljali novu generacija Minhenske ekipe.



Pa se tako na radaru kluba našao i mladi fudbaler Chelseaja Callum Hudson-Odoi. Navijači kluba sa "Bridgea" smatraju da ovaj mladić mora da dobije ozbiljniju šansu u prvom timu, ali Sarri ga ne koristi previše, daje mu šansu u Ligi Evrope.

A i to bi moglo da se promijeni kada krene nokaut faza. Bavarci bi to da iskoriste i "ukradu" talentovanog fudbalera Chelseaju, vidjećemo da li će u tome uspjeti, kako stvari stoje po njegov potpis će krenuti već u januaru.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.