Španci prenose: Mourinhovim mukama došao kraj - United dovodi Madridistu od 90 miliona

Španci donose odlične vijesti za najtrofejnije Engleze - Jose Mourinho kreće po veliku zvijezdu Reala za 90 miliona! 


Manchester United je, kako se izvještava dogovorio uslove sa Real Madridovim defanzivcem za prelazak na Old Trafford.
Čini se da se špekulacije o prelasku Francuza na Old Trafford šire, a Don Balon također povezuje igrača sa prelaskom u ekipu Jose Mourinha ranije danas. Sada drugi španjoski izvor, Diario Gol, tvrdi da je Varane dogovorio prelazak u United.



I to nakon što je postao nezadovoljan u Real Madridu. A Crveni đavoli sada šalju ponudu od oko 90 miliona funti kako bi nagovorili klub na prodaju. Ako bi to bilo dovoljno da se uvjeri Madrida da pusti Varanea,

25-godišnjak će postati zvijezda Manchester Uniteda sa rekordnim transferom kojeg će dijeliti sa Paul Pogbom koji se za isti novac pridružio iz Juventusa još 2016. godine, prema izvještaju BBC Sporta.



Nema sumnje da bi Mourinhu odgovarale dodatne opcije u obrani u ovom trenutku nakon loše polusezone, jer su Chris Smalling, Eric Bailly i Phil Jones podbacili, dok je Marcos Rojo imao problema sa ozljedama.

Varane je pravi posao nakon što je impresionirao u svom vremenu provedenom na Bernabeu, igrajući ključnu ulogu u osvajanju Svjetskog prvenstva na ljeto. Navijači Manchester Uniteda bi zasigurno bili oduševljeni kada bi njihov klub dogovorio ovaj transfer, bez obzira na cijenu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.