Salah i De Bruyne su najveće greške Plavaca, te iste ne žele ponoviti: 2 zvijezde dobijaju priliku da se dokažu

Neki možda znaju, a neki baš i ne, da su Mohamed Salah i Kevin De Bruyne u svojoj karijeri nosili dres Chelsija, ali umjesto da dobiju priliku da se dokažu oni su prodani.


Danas, Salah i De Bruyne su jedni od najboljih igrača na planeti i umjesto da su tandem na Stamford Bridgeu jedan igra za Liverpool dok drugi za Manchester City. 

Ni jednom, a ni drugom, nije bio lagan put do zvijezda u svojim timovima, ali im je bilo potrebno vrijeme i strpljenje trenera da se dokažu. Na Stamford Bridgeu nisu imali sluha i strpljenja pa su možda napravili i dvije najveće greške u istoriji. Sada, Thomas Tuchel, želi da takve greške ne ponavlja i upravo zbog toga želi u pred sezoni dati dvojici zvijezda priliku da se dokažu.



Naime, riječ je o Conor Gallagher u Armando Broji, i jedna i druga zvijezda su trenutno na pozajmici. Gallagher se trenutno nalazi u Crystal Palaceu i igra zaista fenomenalno, dok je sa druge strane Broja u Southamptonu i vidi se potencijal u njemu koji treba u potpunosti da dođe do izražaja. Tuchel je uvidio i u jednom i u drugom potencijal i ne želi napraviti istu grešku kao njegovi prethodnici.

Prema navodima uglednih londonskih listova, Tuchel će tokom ljeta, kada se vrate sa pozajmice, dati priliku da se dokažu u predsezonskim utakmicama i vrlo lako bi ih mogli gledati sledeće sezone u prvom timu Plavaca. 22-godišnji Englez bi trebao na sredini terena zamjeniti N'Golo Kantea i Jorginha koji polako ulaze u godine.



Što se tiče Broje, Albanac bi trebao biti podrška u vrhu napada jednom od najvećih promašaja Chelsija, Romelu Lukakuu. Belgijanac ima iza sebe sezonu za zaborav, a ako se 20-godišnji Albanac dokaže u pred sezoni, mogao bi Lukaku imati ozbiljnu konkurenciju sledeće sezone. 

Po onome što su pokazali u Southamptonu i Crystal Palaceu mogli bi se nametnuti Tuchelu i sledeće sezone dobijati priliku da igraju.

Najbitnije je da ih Tuchel ne proda prije nego vidi zapravo koliko mogu i koliko vrijede, a po ovog sezoni iza nas itekako vrijede.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.