Real je spao na Mariana Diaza - Spisak otpisanih upravo postao duži za još jednu zvijezdu

Spisak otpisanih upravo postao duži za još jednu zvijezdu


Lista povrijeđenih igrača u Real Madridu bogatija je za još jedno ime, a to je Karim Benzema. Najbolji strijelac Real Madrida ove sezone Karim Benzema, zadobio je nezgodnu povredu na posljednjem treningu 

Zbog čega će definitivno propustiti meč protiv Valladolida za vikend, dok za za srijedu i meč Lige prvaka sa Atalantom pod velikim upitnikom. Tako se francuski napadač pridružio Sergiju Ramosu, Danielu Carvajalu, Ederu Militau, Alvaru Odriozoli, Marcelu, Valverdeu, Hazardu i Rodridu na listi igrača na koje Zidane ne može računati zbog povreda. 



Budući da je Luka Jović u januaru otišao u Eintracht, jedini napadač u ekipi nakon povrede Benzeme je ostao Mariano Diaz koji će sasvim sigurno dobiti svoju šansu da pokaže šta zna. Meč između Valladolida i Real Madrida na rasporedu je u subotu od 21 sat, a susret sa Atalantom u istom terminu, ali u srijedu. Benzema je ove sezone na 28 utakmica postigao 17 golova u svim takmičenjima.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.